Otkrio misteriju: Zbog čega su čarape Mousse Sissoka izazvale toliko pažnje?

Našao se u centru pažnje

Otkrio misteriju: Zbog čega su čarape Mousse Sissoka izazvale toliko pažnje?

Endin Čaušević

Tottenham je u utorak na svom novom stadionu pobijedio Manchester City s 1:0 u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka.

Iako je City bio veliki favorit u ovom meču na kraju je Tottenham uspio da dođe do pobjede i rezultata koji im daje dobre nade u revanšu na Etihadu.

Jedan od najboljih na ovom meču bio je Moussa Sissoko koji je odigrao sjajan meč u veznom redu domaćeg tima. Sissoko je uspio da zaustavi zvijezde Cityja zbog čega je dobio velike pohvale nakon meča.

Francuski igrač našao se u centru pažnje zbog čarapa koje je nosio na ovom meču. Jasno se vidjelo da to nisu Nikeove čarape koji je sponzor Tottenhama.

Naime, engleski mediji uspjeli su otkriti da je Sissoko nosio čarape nove francuske kompanije "Ranna Sport" i na taj način htio je da ih promoviše.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, također za ove čarape odlučio se jer je otkrio da su dosta udobnije od svih koje je ranije nosio.

Image result for sissoko socks

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti