Otkriven izgled novog dresa Manchester Uniteda
Foto: EPA

Adidas spremio novi dres

Otkriven izgled novog dresa Manchester Uniteda

Midhat Šljivak

Ekipa Manchester Uniteda od Adidasa će za narednu sezonu dobiti novi dres.

Njemački proizvođač sportske opreme ulazi u svoju treću godinu saradnje sa engleskim velikanom, a nakoliko mjeseci prije starta nove sezone, već su im spremili nove dresove.

Novi dres donijeće određene promijene. Bijele linije na dresu koje su bile sa strane, biće na ramenima, što je značajna promjena.

I dalje će dres Crvenih đavola krasiti veliki znak Chevroleta koji je od 2014. godine sponzor tima s Old Trafforda.

Ovaj dres bi službeno trebao biti predstavljen u julu ove godine, ali su se engleski mediji mnogo ranije dokopali novog izgleda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi