Otpušten Jose Mourinho!

Trener Chelseaja dobio otkaz

Otpušten Jose Mourinho!

S. Bošković

Jose Mourinho otpušten je na mjestu trenera Chelseaja. 

Portugalski stručnjak danas je dobio otkaz u Chelseaju. Nakon niza loših rezultata vlasnik kluba Roman Abramovič odlučio je dati otkaz treneru koji je prošle sezone osvojio titulu sa Plavcima.

Chelsea se nakon 16 odigranih kola nalazi na 16. poziciji i već je gotovo izgubio sve šanse za plasman Ligu prvaka naredne sezone. Nakon poraza od Leicester Cityja rezultatom 2:1, uprava Chelseaja odlučila se za promjene unutar kluba, te je Posebnom uručen otkaz.

Mourinho je užasno krenuo u ovu sezonu, ispao je iz engleskih kupova, te je u posljednjem kolu Lige prvaka uspio izboriti narednu fazu takmičenja. 

Sve je to bilo previše za Romana Abramoviča, koji je popularnom stručnjaku uručio otkaz. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.