Otpuštena zbog golišavih fotografija

Bivša NASCAR Miss Sprint Cup

Otpuštena zbog golišavih fotografija

M. Skaka
Teme:

Paige Duke, bivša Miss Sprint Cup izgubila je posao NASCAR djevojke nakon što su web stranicama počele kružiti njene golišave fotografije snimljene šest godina ranije.

Fotografije je snimio i pustio u promet njen tadašnji momak i zapečatio joj sudbinu kao NASCAR Miss Sprint Cup.

Dvadesetčetverogodišnja ljepotica imala je posao iz snova. Jedano od tri mjesta za modele koji dočekuju vozače nakon utrka, mašu navijačima i slikaju se na svim promocijama NASCARA sada je upražnjeno, a Paige ima priču o onome šta ne treba raditi u mladosti koju može podijeliti sa cijelim svijetom.



"Samo sam se rasplakala", govori neoprezna djevojka. "Kada sam vidjela slike, nisam mogla vjerovati da će nešto što sam radila prije šest godina danas uništiti moj život. Fotografije nije trebao vidjeti niko osim mog bivšeg momka. Voljela sam ga, bila sam naivna i mlada."

Na žalost, fotografije nije vidjela samo Paige i njeni online fanovi. Vrlo brzo stigao je i poziv koje je oslobodio svih obaveza kao Miss Sprint Cup. Njena karijera u NASCARu je završena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti