Otvoreni pregovori, jedna od najvećih zvijezda Bundeslige stiže na Anfield?

Havertz na meti engleskih timova

Otvoreni pregovori, jedna od najvećih zvijezda Bundeslige stiže na Anfield?

E. Škorić

Liverpool je obavio razgovore s Kaijem Havertzom oko prelaska na Anfield, tvrde inostrani mediji.

Veznjak Bayerna jedan je od najtraženijih igrača trenutno, a pored Liverpoola žele ga Manchster City, Bayern, Real Madrid i Barcelona.

Bild tvrdi da su Havertz i njegovi agenti obavili konkretne razgovore s Liverpoolom, a potom i sa Manchester Unitedom.

Bayer traži više od 110 miliona eura za svog talentovanog veznjaka. Smatra se jednim od najtalentovanijih igrača u Njemačkoj i već je postao važna karika za njemačku reprezentaciju.

Havertz ima ugovor do 2022. godine, no pretpostavlja se da će popustiti ukoliko dođe konkretna ponuda iz Engleske narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Unatoč snažnom interesu Liverpoola i Uniteda, Havertz navodno ne žuri u donošenju konačne odluke i spreman je još neko vrijeme ostati u Leverkusenu.

Inaeč, postao je najmlađi igrač sa 100 mečeva u Bundesligi, a izravno je sudjelovao u 43 gola Bayera od svog debija za ovaj tim.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dinas
Veznjak Bajera a ne Bajerna!
2 0
AH1991
Malo Bayern malo Bayer.Uglavnom skontali smo.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi