Otvorio novčanik: Wenger spremio tri velika pojačanja
Foto: EPA

Pred kraj prelaznog roka

Otvorio novčanik: Wenger spremio tri velika pojačanja

Midhat Šljivak

Ekipa Arsenala mogla bi do kraja prelaznog roka dobiti tri zaista velika pojačanja.

Menadžer tima Arsene Wenger se odlučio na potrošnju u posljednjoj sedmici prelaznog roka, pa je spreman otvoriti novčanik i izdvojiti ogroman novac za pojačanja.

Već dugo se u Arsenalu traži štoper. U narednih sedam dana bi na Emirates trebao stići Kostas Manolas, koji je postao prva želja francuskog stručnjaka, nakon propadanja transfera Shkodrana Mustafija.

Ipak, to nije sve. Wenger želi i dva fudbalera Real Madrida, koje bi mogao dobiti u zamjenu za Alexisa Sancheza.

To su James Rodriguez i Alvaro Morata. Francuz ih želi vidjeti u svom timu i zbog toga je spreman pustiti ponajboljeg fudbalera u Real.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje nam da vidimo hoće li do transfera zaista i doći.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi