Ousmane Dembele ponovo pravi probleme: Otpustio kuhara kojeg je Barca angažovala?

Demantovao sve na Twitteru, ali mu baš i ne vjeruju

Ousmane Dembele ponovo pravi probleme: Otpustio kuhara kojeg je Barca angažovala?

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Ousmane Dembele će zbog povrede ponovo biti van terena oko mjesec dana.

Dembele prethodnih mjeseci ima dosta problema s povredama, a nakon meča protiv Lyona potvrđeno je da će van terena biti tri do četiri sedmice. Francuz ove sezone igra veoma dobro, no povrede su mu itekako pokvarile planove u ovoj sezoni.

Sada je sigurno da Dembele neće igrati u La Ligi na mečevima protiv Betisa, Espanyola i Atletico Madrida, dok će vjerovatno propustiti i utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

Iako je svoje ponašanje znatno popravio u odnosu na početak sezone čini se da Dembele još uvijek pravi probleme Barceloni što se tiče zadataka van terena.

Naime, klub je odmah angažovao za Dembelea privatnog kuhara kako bi francuski igrač dobio nekoliko kilograma i ojačao fizički, ali to se njemu očito nije svidjelo.

Španski mediji objavili su danas da je ovaj kuhar napravio posebni izbalansirani program ishrane za Dembelea koji bi mu pomogao s povredama, a navodno igrač Barcelone odlučio je da ga otpusti još prije dva mjeseca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, nakon svega oglasio se i Dembele na Twitteru i poručio kako to nije istina.

"Nemate pojma ni o čemu", napisao je igrač Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi