Je li sreća para puna vreća? Ousmane Dembele dobio ponudu kakvu je želio, ali se nećka
Foto - EPA

Francuzu ponuđen ogroman iznos

Je li sreća para puna vreća? Ousmane Dembele dobio ponudu kakvu je želio, ali se nećka

M. Šljivak

Ousmane Dembele (24) dobio je ponudu kakvu je čekao, ali on još uvijek nije odlučio hoće li otići iz Barcelone.

Sjajni francuski fudbaler dugo vremena se povezuje s odlaskom iz redova katalonskog kluba. U jednom trenutku je bio otpisan, ali ga je u život vratio Xavi Hernandez.

Saradnja sa Xavijem dopala se Dembeleu. On je spreman potpisati novi ugovor s Barcelonom, ali klub mu ne može ponuditi ogroman ugovor kao što to drugi klubovi mogu napraviti.

Katalonski mediji objavili su večeras kako je 24-godišnji fudbaler dobio ponudu PSG-a i to zaista vrhunsku. Parižani mu nude platu od 17 miliona eura po sezoni, te bonus za potpis čija cifra nije poznata.

Dembele bi međutim najradije ostao u Barceloni. On priželjkuje ponudu koja bi ga ostavila na Camp Nou, ali teško da mu rukovodstvo kluba može ponuditi uslove kao PSG.

Njegova situacija u klubu bit će riješena u narednih 20 dana i vidjet ćemo kakva će odluka biti donijeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski fudbaler je pet godina član Barcelone. Jedan je od najskupljih igrača ikad, ali povrede su ga spriječile da pokaže sav talenat kojeg posjeduje.

Tako je u 146 odigranih utakmica ovaj 145 miliona eura plaćeni fudbaler postigao 32 pogotka, ali mnogo češće je u centru pažnje bio zbog skandala koje je izazivao u klubu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije