Ousmane Dembele večeras uhvaćen na neočekivanoj lokaciji
Ousmane Dembele uživa van terena i može ga se vidjeti na brojnim lokacijama (Foto: Screenshot)

Svi se pitaju otkud on tamo

Ousmane Dembele večeras uhvaćen na neočekivanoj lokaciji

M. Šljivak

Ousmane Dembele već je određeno vrijeme zbog povrede van terena i ne može pomoći ekipi Barcelone u ključnim utakmicama ove sezone. Francuz međutim ne miruje previše, pa je večeras na iznenađenje svih uhvaćen na meču engleskog Championshipa između Sunderlanda i Sheffield Uniteda.

Ousmane Dembele je igrao veoma dobru sezonu u dresu Barcelone. Bio je u jednom trenutku najkorisniji fudbaler katalonskog velikana, ali ga je ponovo povreda odvojila od terena.

Sjajni francuski fudbaler ne može da miruje kod kuće, pa svaku priliku koristi kako bi negdje otputovao, kada već ne može da igra.

Međutim, niko ga nije očekivao večeras na utakmici engleskog Championshipa. Nasmijani Dembele uhvaćen je na utakmici između Sunderlanda i Sheffield Uniteda i očigledno se dobro zabavljao.

U društvu zvijezde Barcelone bio je vlasnik Sunderlanda Kyril Louis Dreyfus. Ugostio je Dembelea na pravi način i imali su ugodne razgovore na tribinama.

Oglasi

Nažalost po Dreyfusa, Sunderland je u večerašnjem meču ostao bez bodova na svom čuvenom 'Stadionu Svjetlosti'. Sheffield United je slavio s 2:1.

Domaći tim je poveo u 30. minuti pogotkom Michuta. Ipak, gosti preko McAteea (45+1') i Doylea (61') dolaze do preokreta i pobjede kojom se dodatno primiču plasmanu u Premiership.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić odigrao je kompletan meč u gostujućem sastavku koji je nakon 37 odigranih kola na drugom mjestu sa 70 bodova.

Sunderland je tek 12. s 52 osvojena boda. Šesto mjesto koje vodi u doigravanje im bježi osam bodova, ali teško da će se ovaj tim umiješati u borbu za Premiership.

Ousmane Dembele s druge strane se zaustavio na 28 odigranih utakmica u svim takmičenjima. Ima učinak od osam golova i sedam asistencija.

Barcelona mu ovog ljeta želi ponovo produžiti saradnju i vidjet ćemo hoćeli zbog finansijskih problema to na kraju i uspjeti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi