Ovakvu invaziju Milano ne pamti: 15.000 navijača hrli ka Meazzi!

Nepregledna rijeka ljudi

Ovakvu invaziju Milano ne pamti: 15.000 navijača hrli ka Meazzi!

Danas se igra svih osam revanš utakmica osmine finala Lige Evrope, a jedna od zanimljivijih počinje u 21:00 sati na Giuseppe Meazzi.

Inter na svom terenu dočekuje Eintracht, nakon 0:0 u Frankfurtu i nema sumnje da nas očekuje žestoko nadmetanje za prolaz u četvrtfinale.

Navijači Eintrachta su već odavno poznati kako jedni od najvjernijih i najvatrenijih u Evropi, a njihova podrška fudbalerima njemačke ekipe neće izostati ni u Milanu.

Inter je Eintrachtu dao 13.500 ulaznica za navijače, ali je u Milano stiglo i više navijača iz Frankfurta - njih čak 15.000.

Navijači Eintrachta su već "zauzeli" Piazza del Duomo, a kadrovi nepregledne rijeke ljudi koja se kreće kroz Milano zaista izgledaju impresivno.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Harisss
Ovo me podsjeca na BH Fanatikose pred utakmicu Francuska- BiH 1:1.
1 0
mer12
extra
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi