Ovce na Poljudu
Foto: Cropix

Navijački performans

Ovce na Poljudu

Adnan Beganović

Navijač Hajduka jučer je ispred glavnog ulaza na stadion Poljud doveo pet ovaca, te sa njima izveo satirični igrokaz istaknuvši transparente u kojima se na duhovit način poručuje da "ovce" mogu biti članovi Uprave i Nadzornog odbora Hajduka.

Uz dovedene ovce stajao je natpis  "Oš' u Nadzorni odbor?", a do njega drugi kojim se odgovara "Oču netjaće!", a zatim i natpisi "Daštaću rodjače" i "Metni pajdo i mene".

Navijač koji je doveo ovih pet ovaca rekao je kako njegovi kandidati, to jest ovce,  "imaju iskustva u nogometu kao i Kerumovi", te da su u prednosti jer, kako je šaljivo isticao, znaju više o travi. Također je rekao  kako ove ovce ne bleje, ali i da Kerumovi kandidati ne govore nego samo dižu ruke.

Predsjednik hajdukovog Kluba navijača Torcida Žan Ojdanić je rekao kako je današnji performans s ovcama ispred stadiona Poljud "organizirao jedan od malih dioničara Hajduka" uoči Skupštine dioničara zakazane za 22. novembra, te je "u vidu ovaca želio predložiti svoje kandidate za Nadzorni odbor".

"Izabrao je upravo ovce, jer se članovi Nadzornog odbora tako i ponašaju, samo dižu ruke i bespogovorno slušaju naredbe", rekao je Ojdanić, a prenosi HINA.

Na nedavnoj sjednici Gradskog vijeća Splita gradonačelnik Željko Kerum je rekao kako neće prihvatiti zahtjeve Kluba navijača Torcide da se smijeni predsjednik Hajduka Joško Svaguša.  Svaguša je ovog ljeta dužnost predsjednika Hajduka preuzeo kao kandidat Kerumove Nezavisne liste. U svojim istupima Kerum je isticao kako je normalno da se u upravna tijela tvrtki u Splitu postavljaju dužnosnici njegove Nezavisne liste jer je on pobijedio na lokalnim izborima u maju ove godine. Pri tomu Kerum ističe kako su tako ranije postupali i HDZ, i SDP, kada su pobjeđivali na izborima u Splitu.

rn

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.