Zahvalio se navijačima

Ovčina: Ovo nam je škola, moramo biti psihički jači

Alen Ovčina je na utakmici sa Hrvatskom zaradio isključenje i nije imao previše razloga za zadovoljstvo nakon svega. Ipak, miljenik naših navijača ističe da sve što se izdešavalo u Kataru može biti velika škola za naš tim.

"Čestitam Hrvatskoj na pobjedi. Mislim da su imali kontrolu nad čitavom utakmicom, kao što je selektor rekao. Mi smo bili malo umorni, nismo se psihički vratili nakon utakmice sa Tunisom. Ovo nam je škola", rekao je Ovčina i dodao:

"Mislim da se nismo obrukali. Iz utakmice u utakmicu ćemo pokušati igrati što bolje i napredovati na psihičkom planu. Zahvalio bih se i našim navijačima koji su nam davali podršku a nadam se da će tako biti i nakon ovoga prvenstva. Hrvatskoj sretno u nastavku, navijat ćemo za njih. Idemo dalje, glavu gore i to je to".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.