Ovčina: Rad i trud donijeli uspjeh

Velež pobijedio Bosna Semu

Ovčina: Rad i trud donijeli uspjeh

M. Maksimović

Nakon tačno 13 mjeseci fudbaleri Veleža ostvarili su gostujući prvenstveni trijumf, a prvi klub koji je  pred Rođenima kao domaćin položio oružje bila je Bosna Sema.

Junak utakmice bio je Haris Ovčina koji je jedini lopti našao put do mreže.

“Ušli smo u meč s velikom željom za pobjedom, dali smo maksimum, a sav naš trud i kvalitetan rad u posljednje vrijeme, donio nam je vrlo važnu pobjedu. Lično sam presretan što sam baš ja postigao pogodak, ali to je najiskrenije manje važno, zasluge imaju svi igrači i stručni štab“, rekao je Ovčina za SportSport.ba.

Već za dva dana Velež će odigrati novi gradski derbi protiv Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Ko god da bude igrao na derbiju mora pružiti maksimum i ostaviti srce na terenu. Igramo protiv tima koji je lider na tabeli Premijer lige, ali sam uvjeren da bez obzira na sve mi u srijedu možemo pobijediti. Očekujem veliku podršku navijača koji su na svim dosadašnjim utakmicama bili dvanaesti igrač. Kup je ipak za nas trenutno u drugom planu, prvenstvo je mnogo važnije“, rekao je Ovčina.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi