"Ovo je bio jedan od najboljih golova u mojoj karijeri"
Kane je pogodio u 93. minuti

Harry Kane je sjajnim golom donio svom timu pobjedu protiv Juventusa

"Ovo je bio jedan od najboljih golova u mojoj karijeri"

S. Pašalić

Tottenham je u prijateljskoj utakmici uspio savladati Juventus rezultatom 3:2, a gol za pobjedu je postigao Harry Kane u 93. minuti.

Igrači Juventusa su izgubili loptu na centru terena, a ona je zatim došla do Kanea koji je odmah opalio po golu i uspio savladati golmana Juventusa.

"To je vjerovatno jedan od najboljih golova u mojoj karijeri", rekao je Kane nakon utakmice.

"Vidio sam u jednom trenutku da je golman Szczesny bio prilično daleko od linije, pa sam pomislio da ću, ako dobijem priliku pucati, to ću i uraditi i na sreću je ušla u mrežu"

Kane je imao problema sa povredom u samom finišu prošle sezone, ali se sada potpuno oporavio i zadovoljan je kako teku pripreme za narednu sezonu.

"Bilo je sjajno dobiti 45 minuta. To je bio dobar početak predsezone, svi naporno rade"

"Ovdje je jako vruće pa će nas to definitivno dovesti do dobre fizičke spreme. Radujemo se sljedećoj utakmici protiv Manchester Uniteda u četvrtak", dodao je Kane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi