Uzbudljiv meč Juventusa i Tottenhama, Kane zabio s centra u nadoknadi

Prijateljski duel u Singapuru

Uzbudljiv meč Juventusa i Tottenhama, Kane zabio s centra u nadoknadi

Admin Čaušević

Na prepunom Nacionalnom stadionu u Singapuru Juventus i Tottenham su odigrali veoma uzbudljiv meč u okviru Internacionalnog kupa šampiona. Bilo je 2:3.

U prvom poluvremenu viceprvak je bio puno bolji rival na terenu, Son je nekoliko puta opasno zaprijetio Buffonu, a strijelac vodećeg gola za Spurse bio je Lamela u 30. minuti.

Na poluvremenu Maurizio Sarri i Maurizo Pochetino su napravili veliki broj izmjena, a u prvih 15-ak minuta nastavka Stara dama je stigla do preokreta.

U 56. minuti lijepim udarcem sa vrha kaznenog prostora stvari je na početak vratio Higuain, da bi četiri minute kasnije Ronaldo pogodio za preokret.

Konačan rezultat je postavljen u 56. minuti postavio je Lucas Moura koji je u padu loptu zakucao u mrežu.

Do kraja meča postignut je još jedan gol i to na nevjerovatan način. Duboko u sudijskoj nadoknadi udarcem s centra Kane je iznenadio Szczęsnog i zabio za 3:2 te pobjedu svog tima.

Miralem Pjanić je bio starter, a zamijenjen je u 76. minuti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MSOZ101
Eh sto novinar momacki sastavi tekst Konacni rezultat postavljen u 56. minuti postavio je ... Do kraja meca postignut je jos jedan pogodak.
1 0
MSOZ101
Viceprvak cega ? Medjunarodnog turnira u Orahovici Donjoj ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi