Ovo je najgluplje simuliranje sezone, gdje li je Spaha da ga kazni...

Šta li je Marinu prolazilo kroz glavu?

Ovo je najgluplje simuliranje sezone, gdje li je Spaha da ga kazni...

Vjerovatno se mnogi od vas još uvijek dobro sjećaju Marka Marina, bivšeg njemačkog reprezentativca koji je našoj javnosti najpoznatiji po tome što je, svojevremeno, 'popio' šamar od Emira Spahića.

Možda je ružno to reći, ali njegov potez sa posljednje utakmice je definitivno zreo za još jednog šamara, pošto je pokušao simulirati kontakt sa - sucem!

Marin danas nastupa u Olympiakosu koji je u posljednjoj utakmici poražen od Apollona rezultatom 1:0, a u sudijskoj nadoknadi su fudbaleri najtrofejnijeg grčkog kluba tražili jedanaesterac.

Svi igrači Olympiakosa opkolili su glavnog suca, a onda se pojavio Marko Marin koji je napravio potez koji nikome nije jasan, ali koji nas je barem dobro nasmijao.

Sudac se rukama branio od gomile, te je tako lagano prislonio desnu ruku na Marinova prsa, što je ovome bio dobar povod da padne kao pokošen.

Potražite više informacija na temu Super League:

Samo ostaje nejasno šta li je Marinu prolazilo kroz glavu u tim trenucima i šta je htio postići? Možda da sudac isključi samog sebe?

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi