Ovo je novi dres Kraljeva za domaće utakmice

Prva garnitura

Ovo je novi dres Kraljeva za domaće utakmice

...

Real Madrid je prije nekoliko dana osvojio Ligu Prvaka, svoju dvanaestu u historiji kluba, a danas su objavili izgled dresa za domaće utakmice u narednoj sezoni.

Prošloseznski dresovi su bili zaista fenomenalni, domaći je bio u ''polo stilu'', a po običaju bijela boja je bila dominantna uz nijanse tamnoplave, i ovi dresovi su Kraljevima bili očigledno jako sretni.

Za narednu sezonu su se odlučili napraviti samo dvije promjene, naime umjesto ''polo stila'' sa dubokim izrezom, sada imaju kraći ''V'' izrez, a tamnoplavu boju je zamjenila malo svijetlija plava boja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi