Ovo je poseban dan za Stojanovića, Sušića, Vršajevića...

Hajduk prije sedam godina osvojio posljednji trofej

Ovo je poseban dan za Stojanovića, Sušića, Vršajevića...

E. Škorić

Na današnji dan 2013. godine Hajduk je osvojio Kup Hrvatske.

Nakon što je na Maksimiru odigrao 3:3 protiv Lokomotive iz Zagreba, Hajduk je na svom Poljudu u uzvratu finala slavio s 2:1 i tako osvojio trofej.

Tužna je ipak činjenica da Hajduk od tada do danas nije osvojio niti jedan trofej, pa mnogi članovi splitskog kluba, bivši prije svega, ponosno se sjete 22. maja 2013. godine.

U timu Hajduka tada su igrali bivši bh. reprezentativci Avdija Vršajević i Tino Sven Sušić, a član Splićana bio je i Daniel Stojanović, koji je igrao u Zrinjskom (prije i nakon Hajduka) zatim u Željezničaru i posljednjih sezona u Olimpicu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi