"Ovo je veliki uspjeh za nas, Čelik pravi istu grešku tri godine zaredom"

Treneri nakon meča u Gabeli jasni

"Ovo je veliki uspjeh za nas, Čelik pravi istu grešku tri godine zaredom"

Samir Mlaćo

Danas su u okviru 7. kola Lige za prvaka snage odmjerili GOŠK i Čelik. 

Domaći su slavili sa minimalnih 1:0, a jedini pogodak postigao je Mišić na asistenciju Barića. Ovom pobjedom GOŠK je osigurao opstanak, dok Čeliku sada treba pravo čuda da ostvari isto.

Nakon meča svoj komentar dali su treneri oba tima.

"Najmanje sam se nadao porazu danas, nemam neki poseban koemntar. Bilo je neke igre, nekh šansi, ali nije bilo dovoljni nizašta. Imamo neke matematičke šanse, žao mi je igrača koji su se borili na sve načine. Napravili smo ranije veliki zaostatak i zaista je teško se bilo vratiti", kazao je trener Čelika Edin Prljača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovacije navijača na kraju je dobio šef struke GOŠK-a Feđa Dudić, jedan od najzaslužnijih što će se u Gabeli i naredne sezone igrati Premijer liga BiH.

"Prvo poluvrijeme je bilo teško, velika je sparina. Čestitam i jednoj i drugoj ekipi, drugo poluvrijeme smo izašli hrabrije i to smo ostvarili. Ovo je veliki uspjeh, a svi su nas ranije otpisali. Čestitke mojim igračima, upravi i navijačima ovog hajmo reći malog kluba. Pobjedili smo čisto na terenu i zaslužli smo opstanak, te ovakve ekipe trebaju igrati Premijer ligu. Nema više malih klubova, bolje je dati nogomet ljudima koji ulažu u njega. Meni je žao Čelika, ali oni ovakve stvari prave već treću godinu zaredom", jasan je bio Dudić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chwilla
Vala se provlacite niz godina! Vrijeme je da malonodmorite u federalnoj!
17 2
Emir K Hasin
Bravo Gosk,...Real iz Madrida za nas u svakom smislu.
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi