Ovo se ne pamti na Emiratesu: Predali se i navijači?

Stadion neće biti pun

Ovo se ne pamti na Emiratesu: Predali se i navijači?

Arsenal ni ove sezone neće osvojiti šampionsku titulu, koju navijači ovog kluba čekaju već više od deset godina.

Londonski klub se nalazi u lošoj formi, a sve nade u eventualno čudo zvano titula nestale su nakon prošlosedmičnog remija sa Crystal Palaceom rezultatom 1:1.

Arsene Wenger je prokockao kredite kod navijača, koji su možda već započeli tihi bojkot, obzirom da sa Emiratesa stižu vijesti kakve se ne pamte.

Naime, u četvrtak je na rasporedu meč Arsenala i WBA, a nešto više od 48 sati prije početka utakmice u prodaji je ostalo nekoliko hiljada ulaznica.

Obzirom da je stadion Arsenala već godinama rasprodan do posljednjeg mjesta, utakmica sa WBA-om mogla bi da bude najslabije posjećena još od prelaska Topnika sa Highburyja na Emirates.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi