Ovo se Realu nikada u 116 godina postojanja nije desilo!
(Foto: EPA) Treneru Julenu Loptegiju se trese stolica, a Kraljevi nikako da postignu gol.

Najduži golgeterski post

Ovo se Realu nikada u 116 godina postojanja nije desilo!

Real Madrid je pod trenerskom palicom Julena Lopeteguija neprepoznatljiv. Kraljevi su u posljednje tri utakmice LaLige upisali dva poraza i remi, a na Bernabeu trenutno gube i od Levantea.

Ono što je još gore za Kraljeve je činjenica da protekle tri utakmice nisu uspjeli postići gol, a to im nije pošlo za rukom ni u prvom poluvremenu duela sa Levanteom koje je završeno rezultatom 0:2 u korist gostiju.

Real Madrid nije uspio postići gol ni u duelu Lige prvaka protiv CSKA odigranom početkom mjeseca, a Kraljevi su posljednji put tresli mrežu protivnika još 22. septembra u utakmici petog kola LaLige protiv Espanyola. Tada je Real golom Asensija iz 41. minuta slavio sa 1:0.

Kako je prvo poluvrijeme današnjem susreta završeno bez gola Real Madrida, Lopteguijevi Kraljevi su oborili neslavni klupski rekord.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Kraljevi su više od 465 minuta bez gola što im se nije desilo nikada u historiji dugoj 116 godina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaki84
I jos uvijek govore navijaci reala bolje je sto je Ronaldo otiso....
16 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi