Ovo su svi sportisti koji su zaraženi koronavirusom

Lista je sve veća

Ovo su svi sportisti koji su zaraženi koronavirusom

Edmir Škorić

Sportski svijet je u strahu od zaraze koronavirusom, a trenutno ih je nekoliko s potvrđenom dijagnozom.

Brojni sportisti širom svijeta su u izolaciji, pošto se pandemija koronavirusa ne zaustavlja. Veliki je broj žrtava, posebno u Italiji, a među žrtvama postoje i neki sportisti.

Testiranja su tako pokazala da su, među nogometašma, koronavirusom zaraženi:

- Daniele Rugani (Juventus)
- Callum Hudson - Odi (Chelsea)
- Mikel Arteta (trener Arsenala)
- Timo Hubers (Hannover)
- Manolo Gabbiadini (Sampdoria)

Osim njih, zaraženi su košarkaši Trey Thompkins iz Real Madrida, te dvojac iz Utah Jazza Rudy Gobert i Donovan Mitchell, kao i biciklista Fernando Gaviria, koji je na društvenim mrežama objavio da je zaražen i sada je u izolaciji u Abu Dabiju.

Simptome su pokazali i mnogi drugi svjetski sportisti, ali još uvijek nema informacija o tome da li je neko od njih zaražen koronavirusom.

Top Komentari

zvjezdan10
Nije Odi nego Odoi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi