Ovog vikenda „Sloboda kup 09“ za dječake

Tuzla

Ovog vikenda „Sloboda kup 09“ za dječake

M. Skaka

Fudbalski klub i Škola fudbala Sloboda narednog vikenda organizuju malonogometni turnir „Sloboda kup 09“, za dječake rođene 1997, 1998 i 1999. godine, koji će se 24. i 25. januara u Maloj dvorani SKPC Mejdan boriti za trofeje namjenjene trima najboljim ekipama u sve tri kategorije.

Na pozive za učešće su potvrdno odgovorili Orašje, Modriča, Bratstvo (Gračanica), Bubamara (Travnik), Eurofudbal (Doboj – Istok) i NK Tuzla, a pored njih će učešće uzeti i selekcije Slobode kao domaćina turnira.
Turnir će početi u subotu u 9. sati, dok je finale predviđeno za nedjelju u 16. sati.

Organizator poziva sve zainteresovane građane Tuzle, da dođu vidjeti na djelu buduće fudbalske zvijezde, između kojih će Stručni žiri odabrati najboljeg igrača i golmana, a nagradu će dobiti i najbolji strijealc turnira.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.