Ovom dječaku je valjda sada postalo jasno koliko svijet može da bude okrutan?

Dobio je dres od svog junaka, a onda...

Ovom dječaku je valjda sada postalo jasno koliko svijet može da bude okrutan?

E. Škorić

Mladom navijači u Brazilu povrijeđena je ruka nakon što mi je nekoliko navijača njegovog tima otelo dres iz ruku.

Na meču Atletico Mineira i Americe MG (3:2) Alerrando je postiga dva gola, uključujući i jedan za pobjedu u 91. minuti, a junak ovog tima je prije ulaska u svlačionicu skinuo dres i bacio ga dječaku na tribini.

Međutim, dječak je ubrzo bio napadnut od strane nekolicine navijača koji su željeli dres.

Čovek koji izgleda kao njegov otac intervenirao je prije nego što je dječak bio izložen većoj opasnosti, a redari nisu bili pretjerano zainteresovani da sami riješe ovaj problem.

Dječaku je stradala ruka, ali bol je bila veća jer je ostao bez dresa svog junaka. Kako se video proširio internetom, sam igrač je uočio ovaj detalj i odlučio je ponovo dati dres mladom fanu.

Brazilac je rekao da mu želi dati zamjenski dres i čak ga pozvati na trening Atletico Mineira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi