Monchi našao pojačanje u Brazilu?

Roma želi Bremera

Monchi našao pojačanje u Brazilu?

E. Čaušević

Iako ova sezona još uvijek nije završena u Romi već lagano razmišljaju o narednoj sezoni i eventualnim pojačanjima.

Rimski klub sinoć je u prvoj polufinalnoj utakmici poražen sa 5:2 od Liverpoola, a jasno se vidjelo da najviše problema imaju u zadnjoj liniji. Italijanski mediji špekulišu da su u Romi svjesni toga, te da Monchi već radi na pojačanjima u defanzivi.

Navodno, sportski direktor Rome na radaru ima nekoliko fudbalera, a jedan od njih je i mladi brazilski defanzivac Gleison Bremer. Ovaj 21-godišnji štoper trenutno igra za Atletico Mineiro za koji je debitovao prije godinu dana.

Bremer s Atletico Mineirom trenutno ima ugovor do ljeta 2021. godine, ali u Romi se nadaju da će ga uspjeti dovesti ovog ljeta. Rimski klub spreman je platiti najviše deset miliona eura, te još uvijek čekaju odgovor kluba iz Brazila.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi