Owen: Najbolje sam se osjećao u Liverpoolu

Iako je igrao i za Real Madrid i Manchester United

Owen: Najbolje sam se osjećao u Liverpoolu

Iskusni napadač Stoke Cityja, Michael Owen priznao je da se tokom svoje karijere najprijatnije osjećao dok je igrao za Liverpool.

Owenovi odnosi sa navijačima Redsa nisu bili baš najbolji od njegovog prelaska u Real Madrid 2004. godine, a dodatno su se pogoršali nakon što su ga u svoje redove doveli Crveni đavoli.

 

"U Liverpoolu sam se najviše osjećao kao kod kuće. Napredovao sam sa Stevenom Gerrardom, a prateći dobro utabane staze Fowlera, McManamana, Mattea i Carraghera uvijek se osjećalo da ćete dobiti priliku ako ste dovoljno dobri", rekao je Owen dodavši:

 

"Ta moja prilika stigla je na Selhurst Parku 6. maja 1997. godine. Najbolji period moje karijere bilo je tih osam godina u Liverpoolu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Engleski internacionalac je tokom svoje karijere igrao i za Newcastle United.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.