Owen ne vjeruje zvijezdi: On nije dovoljno dobar za United

Nekadašnji fudbaler Liverpoola

Owen ne vjeruje zvijezdi: On nije dovoljno dobar za United

Nekadašnji napadač Liverpoola i Real Madrida Michael Owen ponudio je za engleske medije predviđanje narednog derbija Premiershipa između Liverpoola i Manchesr Uniteda.

Liverpool će na Anfieldu dočekati United i to će sigurno biti veliki derbi 8. kola ovog takmičenja. Owen smatra da bi United, odnosno Jose Mourinho, trebao promješati karte, odnosno promijeniti sastav za ovaj meč.

"Kada pogledate snagu Liverpoolovog tima, onda vidite da ona dolazi iz sredine terena i to iz dotrčavanja. Kladim se da Mourinho ne bi smio da igra tako na Anfieldu sa Herrerom i Pogbom. Mislim da bi najbolje bilo da tako igra sa Carrickom ili Schneiderlinom, iako mislim da Schneiderlin nije dovoljno dobar za Manchester United", rekao je Owen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj veliki derbi igra se 17. oktobra na Anfieldu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti