Oxlade-Chamberlain napušta Arsenal?

Još jedna zvijezda napušta ekipu

Oxlade-Chamberlain napušta Arsenal?

D. Rakanović

Još jedna zvijezda Arsenala želi napustiti ekipu na ljeto.

Nakon što je prethodnih dana postalo jasno da će ekipu napustiti Alexis Sanchez, najnovija vijest je da će njegovim stopama najvjerovatnije poći i Alex Oxlade-Chamberlain.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger se bori da zadrži kontrolu nad svlačionicom, nakon što su u osmini finala Lige prvaka doživjeli ponižavajuće poraze od minhenskog Bayerna, koji je slavio u dvomeču ukupnim rezultatom 10-2.

Britanski mediji tvrde da su igrači prvog tima nezadovoljni kako taktikom Wengera, tako i trenerskim metodama Francuza.   

I Wengeru ističe ugovor na ljeto i pitanje je da li će naredne sezone voditi ekipu, zbog sve većeg nezadovoljstva navijača Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski veznjak Oxlade-Chamberlain koji ima važeći ugovor sa Arsenalom još 18 mjeseci, nema namjeru da ga produžuje, piše britanski Sun

Ovo znači da bi ovaj 23-godišnjak mogao napusiti ekipu ovog ljeta. Za njegove usluge zainteresovana su oba kluba iz Manchestera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi