Ozat: Franić i Blažević su s nama, a Asim Zec je za mene završena priča

Trener Čelika pred put za Antaliju

Ozat: Franić i Blažević su s nama, a Asim Zec je za mene završena priča

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Čelik će veći dio zimskih priprema provesti u Antaliji gdje će ekipa ovog kluba otputovati danas.

Igrači Čelika okupili su se pred Bilinim poljem i krenuli su put Turske gdje će boraviti do 10. februara. Čelik će u Antaliji odigrati i pet pripremnih utakmica, a potom slijedi početak Premijer lige.

Pred polazak za Tursku za medije je govorio i trener domaćeg tima Umit Ozat.

"Trenutno sam sa svim zadovoljan i dobro je stanje i kada se priključe još dva igrača bit ćemo još jači. Blažević i Franić? Oni su s nama. Franić će nam se priključiti sutra na pripremama, a Blažević je svakako tu. Nema nikakvih problema oko njih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tražimo jednog lijevog beka i ako mognemo dovesti i nekog centrafora. Asim Zec? Prije 15 dana smo dali ponudu Zecu i on želi da igra u Turskoj i ako ne bude tamo onda će igrati ovdje. Tražio nam je vremena i to smo mu dali, ali sam shvatio da to ne ide kako treba jer klub nijednog igrača neće toliko čekati. To je za mene završena priča, ali ako klub kaže da trebamo još sjesti i razgovarati onda ćemo to uraditi".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
3 0
tbra
Joj turskih ublehasa kome ste vi dali klub boze sacuvaj
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi