3

Komentari (3)

Gvardiola
Bravo momak. I slobodno dodji ovdje i napisi ako te neko bude diro, samo to i ti netrebas vise nista. Mi cemo se pobrinuti za ove supke. Kakva stoka! I nije ga stid!? Ovakve supke treba istrebljivati. Kao paraziti, samo cijede društvo i sve oko sebe.
Posjetilac
Raspad sistema u brodu koji tone ... gasi svjetlo motaj kablove.
Posjetilac
Onda se neko pita kako klubovi propadaju ... Ne propadali kada svaki klošar gleda svoj tal a klub koji konstantno ide u minus takve ne interesuje. U bivšoj državi su ljudi na pozicijama krali ali imao je i narod. Ovi sada samo sebi pune džepove a klub koji im je omogućio da do para dolaze na taj način ne održavaju ni u životu a kamoli da gledaju kako da ima rezultate sa kojim bi svi bili sretni sve i da znaju da kradu. ccc
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.