Ozil: Možemo pobijediti svaki tim
Foto:EPA

U Arsenalu optimistični pred susret s Liverpool

Ozil: Možemo pobijediti svaki tim

S. Bošković

Arsenalov veznjak Mesut Ozil tvrdi da njegov tim zna kako pobjiediti Liverpool, u susretu koji se igra sutra.

Topnici su prošle sezone pobijedili Rodgersov tim sa 4:1, a Ozil je otkrio da ekipa Arsena Wengera želi iskoristiti istu taktiku kako bi upisali još jednu pobjedu.

Za Sky Sport rekao je: "Sjećam se da smo pružili veoma uvjerljivu partiju. U prvom poluvremenu odlučili smo utakmicu jer smo imali visoku razinu koncentracije i željeli smo iskoristiti naš potencijal."

"Trener nam je dao zadatak na terenu i mi smo ga izvršili perfektno, i to je ono što moramo uraditi ponovno u ponedjeljak. Kod kuće igramo i znamo tačno kako pobijediti Liverpool. Moramo vjerovati u sebi, mi imamo potencijal da pobijedimo svaki tim, i to ćemo pokazati u ponedjeljak."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi sutra gostuju na Emiratesu, a susret počinje u 21h po našem vremenu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.