Ozil nakon potpisa za Fenerbahce donio još jednu važnu odluku u karijeri
FOTO: EPA

Nema više dilema

Ozil nakon potpisa za Fenerbahce donio još jednu važnu odluku u karijeri

H. Zilić

Mesut Ozil karijeru će nastaviti u Fenerbahceu, a tim povodom održana je i press konferencija turskog kluba, na kojoj je bivši fudbaler Arsenala stavio pečat na jedan dio karijere.

Ozil je odgovorio novinarima da se nema namjeru vraćati u reprezentaciju Njemačke, kao ni u Bundesligu. Promijenio je život i sada ide samo jednim putem.

"Idem jednim putem. Nema više promjena. Neću se vraćati u Bundesligu, bez obzira bude li kakvih ponuda, a samim tim neću više ni igrati za reprezentaciju Njemačke. U životu jednostavno dođu neke druge stvari, kojima se u tom momentu morate posvetiti. Njemačkoj želim uspjeh u narednom periodu", rekao je Ozil.

Oliver Bierhof direktor Elfa nedavno je izjavio da bi se Ozil mogao vratiti u reprezentaciju Njemačke, ali današnja izjava je sve pomenute priče odbacila.

Top Komentari

Chico
Ko ce te zvati bolan ?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi