Kolašinac još jednom pokazao Ozilu kakav je prijatelj

Oglasio se na Twitteru

Kolašinac još jednom pokazao Ozilu kakav je prijatelj

E. Čaušević

Mesut Ozil je nakon osam godina napustio Arsenal i potpisao je ugovor s Fenerbahčeom.

Ozil je prije nekoliko dana zvanično potpisao saradnju s turskim klubom do ljeta 2024. godine, te je napustio londonski Arsenal u kojem je zadnji meč odigrao još u martu prošle godine.

Navijači Arsenala oprostili su se od Ozila, te su mu poželjeli dosta sreće u budućnosti. Emotivnu poruku objavio je i Sead Kolašinac koji je nedavno iz Arsenala otišao u Schalke.

"Brate, zaslužio si to. Pokaži im da su vrhunski fudbaler. Uvijek ću biti na tvojoj strani", napisao je Kolašinac, a Ozil je odgovorio: "Hvala brate. Nadam se da ćemo se vidjeti brzo".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Top Komentari

Medo-Brundo
Braca muslimani
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi