Ozil prekinuo šutnju nakon incidenta!

Oglasio se i njemački fudbaler

Ozil prekinuo šutnju nakon incidenta!

Mesut Ozil je prekinuo šutnju nakon dramatičnog napada koji je izvršen na njega i Seada Kolašinca jučer u Londonu.

Ozil je o incidentu govorio za Sky Sport.

"Mi smo dobro, ja, Seo i moja supruga, svi smo dobro, hvala vam...", rekao je Ozil.

Na pitanje da li je ovo iskušenje bilo zastrašujuće, Ozil je dodao: "Bilo je teško, ali sada je OK".

U međuvremenu, navijači Arsenala žele odati priznanje Kolašincu za hrabrost šaleći se da mu ispred Emiratesa treba izgraditi statuu.

"Povećajte mu platu, učinite ga kapitenom, napravite mu statuu i napravite predugovor da bude trener tima kada završi karijeru", glasi samo jedan od komentara oduševljenih navijača Arsenala na Twitteru.

Sky Sort prenosi da su razbojnici, koji su jučer poslijepodne napali Ozila i Kolašinca, željeli ukrasti njihove skupocjene satove.

Arsenal poduzeo prvi potez nakon napada na Kolašinca i Ozila

I, dok brojni novinari i bivši fudbaleri komentarišu da bi Kolašinac trebao dobiti kapitensku traku Arsenala nakon ovog poteza, klub sa stadiona Emirates se danas odlučio potuzeti prvi potez.

Naime, kako javlja The Guardian, Arsenal je ponudio Kolašincu i Ozilu pomoć psihologa nakon traume koju su doživjeli jučer. Ipak, smatra se da će oni istu odbiti obzirom da ovaj incident navodno nije ostavio psihičke probleme na igračima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Arsenal je potvrdio da su obojica dobro te da će im klub pružiti bilo kakvu drugu pomoć koja im je u ovom trenutku potrebna.

"Oni nisu skidali kacige sa glave i bili su obučeni u duge rukave iako je napolju vrlo vruće. Privlačici su veliku pažnju. Čim je osoblje ob linjeg restorana izašlo na prozore i vrata, oni su se okrenuli i otišli", navodi se u saopštenju policije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Medo-Brundo
Ma treba ovim lopovima pomoc psihologa jer imaju nocne more od Kolasinca ?
8 0
Noone
Treba ovom tekstopiscu psiholog ili ucitelj Bosanskog jezika.. Pa stid me vise ovakvih gresaka na ovako "ozbiljnoj" stranici
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi