Ozil saznao da ne igra u finalu, pa odmah otputovao za Tursku

Nikako da ga se riješe

Ozil saznao da ne igra u finalu, pa odmah otputovao za Tursku

E. Čaušević

Arsenal danas na Wembleyju igra veliko finale FA Kupa protiv Chelseaja.

Topnici će pokušati barem malo spasiti lošu sezonu, ali jasno je da ih očekuje itekako neugodan protivnik. Pred ovaj meč Mikel Arteta je objavio spisak igrača na koje će računati, a na njemu ponovo nema Mesuta Ozila.

Njemački veznjak se u potpunosti izgubio iz prvog tima Arsenala, te nije odigrao ni minute otkako je sezona nastavljena u junu.

On u Arsenalu zarađuje čak 350.000 funti sedmično i daleko je najplaćeniji igrač Topnika. No, čini se da u Arsenalu na sve načine pokušavaju da mu daju do znanja da ne računaju na njega, te da može ići.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sky Sports je objavio da je Ozil odmah nakon saznanja da neće igrati tražio od kluba da otputuje za Tursku na odmor. Navodno, čak postoji mogućnost da karijeru nastavi u Turskoj jer se već povezivao s Fenerbahčeom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi