Özil: Volio bih da Bayern osvoji Ligu prvaka

Mladi veznjak o Ligi prvaka

Özil: Volio bih da Bayern osvoji Ligu prvaka

Nakon što je njegov Real Madrid ispao iz utrke za prvaka Evrope, Mesut Özil je izjavio da bi volio da Bayern osvoji titulu prvaka Evrope.

Novi šampioni Španije su u polufinalu Lige prvaka izbačeni upravo od Bayern Munchena i iako je mladi veznjak Reala priznao da ih to izbacivanje još uvijek boli, također je rekao i da bi volio da Bayern osvoji Ligu prvaka.

 

"Osvajanje Primere nam je malo odvratilo misli od tog ispadanja, ali teško nam je jer mislimo da smo mogli proći. Morati ćemo dati sve od sebe naredne sezone. Ipak ove sezone navijam da Bayern osvoji titulu prvaka", rekao je Özil.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Real Madrid je svoju posljednju titulu prvaka Evrope osvojio u sezoni 2001/2002 kada je u finalu savladao Bayer Leverkusen sa 2:1, na Hampden Parku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.