Trener Klisa nakon meča sa Slogom

Padalović: Igrači su dali 200 posto, žao mi je zbog njih i navijača

Teme:

Četvrtfinalni duel između Klisa i Sloge na kraju je pripao timu iz Gornjeg Crnjelova.

Iako je susret u Konjicu završen neriješenim rezultatom, zbog gola više u gostima Sloga je bila ta koja je prošla dalje, no svejedno u taboru Klisa nisu razočarani.

"Sjajna utakmica. Čestitam Slogi na prolasku dalje, stvarno je ambijent bio na visokom nivou i na kraju mi je najviše zbog publike žao što nismo prošli dalje. Možda smo previše i respektovali Slogu. Da smo ih ranije napali vjerovatno bi drugačije bilo, jer vidjeli smo da se u tom pritisku ne snalaze baš najbolje u zadnjoj liniji. Golove smo primili jeftino, prethodnih dana sam upozoravao igrače na prekide, ali eto... Možda se i zbog euforije nakon rano postignutog pogotka nisu mogli dovoljno skoncentrisati", kazao nam je trener Klisa Adis Padalović.

Ponosan je na svoje igrače.

"Igračima čestitam, nemam im šta puno zamjeriti, jer su dali 200 posto svojih mogućnosti. Žao mi je zbog njih i navijača što smo na kraju ispali."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Klis se okreće takmičenju u 2. ligi FBiH (Jug).

"Dolazi nam sada Posušje, prvoplasirani tim, ali svejedno planiramo u tom meču da trijumfujemo. Neće biti lako, neki igrači su nam se i povrijedili sad, međutim dat ćemo sve od sebe. Ako pobijedimo, idemo na prvo mjesto", poručio je trener tima iz Buturović Polja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti