Pakao u najavi: Znate li s kim će Wenger gledati derbi?

Sprema mu se nezaboravno iskustvo

Pakao u najavi: Znate li s kim će Wenger gledati derbi?

Menadžer Arsenala Arsene Wenger i dalje je suspendovan, pa neće moći voditi svoje igrače sa klupe na gradskom derbiju protiv Chelseaja.

Taj meč, koji se igra 4. februara, bit će nezaboravno iskustvo za Wengera koji će utakmicu morati gledati sa tribine gdje će biti smješteni navijači Chelseaja.

Evening Standard javlja da će menadžer Arsenala biti smješten u ložu koja se nalazi na suprotnoj tribini od one gdje se nalaze klupe, a tamo će biti pristalice protivničkog kluba.

Isti izvor navodi da će Wenger biti dobro čuvan jer će, osim redovnih zaštitara, tamo biti i Arsenalova zaštitarska služba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Meč Chelseaja i Arsenala igra se na Stamford Bridgeu s početkom u 13:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi