Pakleni plan Crvenih đavola: Kako bi mogao izgledati Manchester United naredne sezone?

Najavili velike promjene

Pakleni plan Crvenih đavola: Kako bi mogao izgledati Manchester United naredne sezone?

E. Čaušević

Sezona u engleskom Premiershipu završena je prije desetak dana, a klubovi se već počeli pripreme za ljetni prelazni rok.

Jasno je da će mnogi klubovi doživjeti određene promjene u igračkom kadru, a to se najviše odnosi na Manchester United. Crveni đavoli su razočarali svoje navijače još jednom očajnom sezonom i pred njima je veoma "pakleno" ljeto.

Manchester United mora napraviti velike promjene u svojoj ekipi kako bi se konačno vratili u vrh. Najveći problem Uniteda su fudbaleri koji imaju ogromne plate, a nisu pokazali gotovo ništa u sezoni koja je već iza nas.

Već nekoliko mjeseci se špekuliše o tome ko bi mogao otići, a ko doći na Old Trafford ovog ljeta. Lista igrača koji su otpisani je duga i jasno je da u Unitedu u temeljito žele da osvježe tim.

Ono što je gotovo sigurno da će pored nekoliko igrača klub napustiti i David de Gea nakon što United nije pristao da mu produži ugovor na njegove uslove.

No, naravno da se već uveliko priča o tome ko bi mogao doći na Teatar snova ovog ljeta, a lista pojačanja je zaista velika. Engleski mediji objavili su danas kako bi mogao izgledati United naredne sezone ako se ostvare sve špekulacije što je zaista teško očekivati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mogući sastav Manchester Uniteda naredne sezone: Cillesen, Wan-Bissaka, Koulibaly, Lindelof, Shaw, McTominay, Longstaff, Martial, Dybala, Ziyech, Rashford.

United's team for next season is potentially devastating

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Koba84
Jebena ekipa u pizdu materinu nema sta
4 0
red devil mo
Romero je za ovog Jaspera Oblak!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi