Palacio u 96. minuti uskratio Parmi dva boda

Serija A, 25. kolo

Palacio u 96. minuti uskratio Parmi dva boda

Edmir Škorić

U prvom susretu 25. kola Genoa i Parma su remizirali rezultatom 2:2, premda su gosti do 78. minute imali dva gola prednosti.

Parma je povela već u šestoj minuti pogotkom Massima Gobbija, a u 53. je Sergio Floccarip po drugi put natjerao Sebastiana Freyja da vadi loptu iz vlastite mreže.

Činilo se da će tri boda u Parmu, a onda sjajni Argentinac Rodrigo Palacio izaziva veliko oduševljenje na Luigi Ferraris stadionu. Pogodio je najprije u 78. minuti za 1:2, a u šestoj minuti sudačke nadoknade za 2:2.

Ovim remijem Genoa je sada došla ispred Cagliarija na devetu poziciju sa 32 boda, a Parma se izjednačila a Chievom i Catanijom. Svi oni imaju po 30.

Serija A, 25. kolo:

Genoa - Parma 2:2 (Palacio 78, 96/ Gobbi 6, Floccari 53)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.