Palacios zanimljiv Napoliju

Palacios zanimljiv Napoliju

E. Škorić

Italijanski Napoli svoje redove u ljetnom prijelazom roku, navodno, želi pojačati dovođenje Wilsona Palaciosa iz Tottenhama.

Reprezentativac Hondurasa ispao je iz udarne postave Spursa ove sezone, pa je stoga zanimljiv pojedinim klubovima, koji vjeruju da bi ga mogli angažovati u svoje redove.

Prvenstveno se to odnosi na Napoli. Izvori iz Napolija kažu kako je klub itekako zainteresiran za Palaciosa, 29-godišnjeg veznjaka koji je od 2007. godine u Engleskoj. Prethodno je nosio dresove Birmignham Cityja i Wigana.

Napolitanci će naredne sezone nastupati u Ligi prvaka, pa je i to jedan od razloga zašto žele pojačati ionako kvalitetnu momčad, koja ove sezone, predvođena Edinsonom Cavanijem, briljira u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.