Palmarssona napali huligani, Katar pod upitnikom

Najveća zvijezda reprezentacije Islanda stradala

Palmarssona napali huligani, Katar pod upitnikom

Nepoznati huligani pretukli su u Reykjaviku najboljeg islandskog rukometaša, Arona Palmarssona.Sve se dogodilo kada je Palmarsson u noći sa petka na subotu prošle sedmice ulazio u taksi zajedno sa svojim bratićem.

U prvi trenutak se činilo kako povrede nisu ozbiljne, međutim dodatni pregledi su pokazali kako je u napadu Palmarsson zaradio neugodne povrede zbog kojih je prisiljen na određnu pauzu.

" Ono ćega se sjećam jeste da sam ostao ležati na zemlji, oni su pobjegli " kratko je opisao situaciju rukometaš Kiela. Selektor Islanda, Aron Kristjansson se ipak nada kako će svog najboljeg igrača imati na raspolaganju u Kataru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.