Palop: Osjećam se dužan ispričati

Krivac drugog gola CSKA

Palop: Osjećam se dužan ispričati

Edmir Škorić

U onom "podcijenjenom" uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka, CSKA je napravio iznenađenje i rezultatom 1:2 u Sevilli prošao dalje.

Gostima iz Moskve prolaz je osigurao veznjak Honda, koji je slobodnim udarcem matirao Palopa, španskog golmana koji je jednu sigurnu loptu rukama smjestio u svoj gornji lijevi ugao, pa tako snosi veliki dio krivice.

"Osjećam se dužan ispričati. Kad se toliko ljudi nada, onda moram tražiti oproštaj. Danas nam je bio važan dan, a ja nisam uspio, pa ću, ako treba, tisuću puta zatražiti oproštaj od navijača", kazao je Palop sinoć za špansli list AS.

"Nastojimo pružiti radost navijačima i naša dužnost je potrdutiti se, ali ja sam sada dužan ponuditi ispriku. Bio je to snažan udarac koji me uhvatio nespremnog, ali za to sada nema nikakvog opravdanja", dodaje nesretni Palop.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.