Pamić: Igrače Zagreba je nakon susreta bila sramota

Trener Pule riga vatru i zove Platinija u Hrvatsku

Pamić: Igrače Zagreba je nakon susreta bila sramota

A. Beganović

U 19. kolu Hrvatske nogometne lige Zagreb, kojeg s klupe predvodi nekadašnji bh. selektor Ćiro Blažević, u Kranjčevićevoj je rezultatom 2:1 savladao Istru.

Vodila je momčad iz Pule 1:0, no Pjesnici su golovima iz penala uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist, a nakon susreta trener Istre Igor Pamić rigao je vatru na sudije.

"Ovo nema smisla. Postavlja se pitanje igramo li mi u istoj ligi. Ne morate me pitati na šta aludiram. Kada igramo loše onda to i priznam, no danas smo bili odlični, no sudije su bile protiv nas", za Regional Expres je izjavio razočarani Pamić.

"Igrače Zagreba je nakon susreta bila sramota, Ne kriv me dečke jer su igrali pošteno, ali ovo više nema nikakvog smisla. Mislim da bi Platini morao češće dolaziti u Hrvatsku i možda se tek tada stvari stave na pravo mjesto. Ogorčen sam, ali i ponosan na svoje igrače", dodao je Pamić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.