Pamić: Meša podsjeća na Baku

Pljušte pohvale na Alispahićev račun

Pamić: Meša podsjeća na Baku

Adnan Beganović

iako se Šibenik nalazi u donjem dijelu tabele hrvatskog fudbalskog prvenstva, jedan igrač i to povremeni bosanskohercegovački reprezentativac Mehmed Alispahić, nakon sjajne partije u duelu sa Karlovcem, top je priča u hrvatskim medijima.

Bosanskohercegovački veznjak pružio je sjajnu partiju u pobjedi njegove momčadi nad Karlovcem, a to su prepoznali novinari Sportskih novosti koji su ga uvrstili u tim kola.

"Šta ti, Alispahiću imaš protiv nas, Karlovčana, kad nas svaki put unesrećiš svojom dobrom igrom!? I prošle sezone, kad si nam golom, postignutim škaricama, zatvorio vrata Evrope, i večeras kad si nas ubio driblinzima i pasovima", nakon pomenutog susreta upitao je jedan novinar iz Karlovca našeg internacionalca.

Velike pohvale na Alispahićev račun uputio je i trener Karlovca, Igor Pamić, koji je hrvatskim medijima rekao da je naš internacionalac pravi fudbalski biser.

Alispahić je bio jezičac na vagi u korist domaćina. On je klasni igrač, za evropski izlog. Čujem da na zimu odlazi, pa želim Šibeniku dobar posao, a Meši uspješan igrački put. Alispahić je u subotu još jednom demonstrirao kako je riječ o fudbalskom biseru, karakterističnom za podneblje susjedne Bosne i Hercegovine. Momku, za koga nema fudbalskiH tajni. Makar još nije dosegao Bakinu klasu, najviše podsjeća na Blaža Sliškovića", rekao je trener Karlovca Igor Pamić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.