Panathinaikos nakon dva mjeseca smijenio trenera

Rocha već završio mandat

Panathinaikos nakon dva mjeseca smijenio trenera

A. Haznadarević

Argentinski stručnjak Juan Ramon Rocha, nakon samo dva mjeseca treniranja prve ekipe Panathinaikosa, smijenjen je sa funkcije.

Šezdesetšestogodišnji Rocha je u novembru preuzeo kormilo grčkog velikana, naslijedivši otpuštenog portugalskog stručnjaka Jesualda Ferreiru.

 

Ipak, ova promjena nije donijela poboljšanje rezultata, pa je i on vrlo brzo morao napustiti klupu. Panathinaikos je najavio da će ime novog trenera objaviti u utorak, a lokalni mediji kao favorita spominju Poljaka Jaceka Gmocha (73) koji je u prošlosti već dvaput vodio atenski klub. 

Potražite više informacija na temu Super League:

 

Panathinaikos je tek deveti na tabeli grčkog prvenstva sa samo pet pobjeda u dosadašnjih 16 kola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti