Panathinaikos slavio protiv Lecha

Štilić imao najbolju priliku za poljsku momčad

Panathinaikos slavio protiv Lecha

Lech Poznan našeg Semira Štilića izgubio je danas u prijateljskom susretu od grčkog Panathinaikosa sa 1:0, a strijelac jedinog gola na utakmici bio je Bryce Moon.

U timu koji je Jose Mari Bakero izveo na teren našao se reprezentativac Bosne i Hercegovine, Semir Štilić. Panathinaikos je bolje otvorio susret. Poljskoj momčadi najviše problema zadavao je argentinski krilini igrač Leto.

Pred kraj prvog poluvremena Lech se trznuo, a najbolji priliku za posljku momčad imao je Štili. Naš reprezentativac sjajno je prevario odbranu Panathinaikosa, ali njegov šut desnom nogom potišao je preko gola.

Bakero se odlučio u drugom poluvremenu izvršiti čak devet izmjena, a među igračima koji su ostali u svlačionici bio je i Štilić. Nekadašnjeg veznjaka Željezničara zamijenio je Jacek Kielb.

Utakmica u drugom dijelu je bila dosta lošija nego u prvih 45. minuta. Kada se očekivalo da susret završi bez golova u 86. minuti Stergos Marinos uposlio je Moona koji me matirao Krzysztofa Kotorowskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.