Pančev: Legende se moraju pomiriti

Pančev: Legende se moraju pomiriti

Jedan od najboljih igrača bivše Jugoslavije svih vremena Darko Pančev kaže kako je dobro što je u Zvezdu stigao Robert Prosinečki, ali za povratak slavnog kluba na staze slave potrebno je mnogo toga da se popravi.

"Nema ništa bez ulaganja i da se ne lažemo, Zvezda ne može da sija bez zvezda. Došao je Robi, veliko ime naše generacije i to je sjajan potez uprave kluba. Iako nikog samostalno nije vodio nije on bez iskustva", kaže legendarni makedonski napadač za Večernje novosti.

"Znalac je to veliki, ne treba tek tako lako preći preko činjenice da je četiri godine radio u reprezentaciji kao pomoćnik. Međutim, nijedan trener nije čarobnjak bez pravih igrača. Na kvalitet trenera ekipa igra bolje 30 odsto, ali su igrači ti koji na terenu prave razliku i osvajaju bodove".

Strijelac odlučujućeg gola za titulu prvaka Evrope u Bariju protiv Marseillea 1991. godine ne živi u Beogradu, ali kaže kako zna da situacija među Zvezdinim legendama nije onakva kakva bi trebala biti.

"Nisam u Beogradu, ali dobro vidim i čitam između redova. Ne može Zvezda da bude jaka ako nije složna, ako tu nisu zajedno Džajić, Pižon, Dule Savić, Piksi i ostali istaknuti igrači svih generacija. Svaka čast Lukiću i Adžiću na trudu, zalaganju, ali ne mogu sami. Ratne sjekire moraju da se zakopaju, da se pruže ruke pomirenja jer Zvezda ne može naprijed bez svojih zvezda", kaže makedonska "kobra".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.