Pandev napravio medvjeđu uslugu svom klubu

Suspendovan zbog udaranja protivnika

Pandev napravio medvjeđu uslugu svom klubu

Bivši makedonski reprezentativac Goran Pandev je u susretu sa Lazijom zaradio direktni crveni karton, zbog kojeg se danas suočio sa kaznom Fudbalskog saveza Italije.

Fudbaler Genove je u 85. minuti susreta laktom udario odbrambenog igrača svog bivšeg kluba Mauricija, zbog čega će pauzirati naredne tri utakmice.

Makedonac će tako propustiti utakmice sa Milanom, Udineseom i Chievom.

Podsjećamo, Lazio je Genovu savladao rezultatom 2:0 pogocima Đorđevića i Andersona, a gosti su susret završili sa devetoricom igrača. Prije Gorana Pandeva, isključenje je zaradio i Issa Cissokho, ali će Senegalac propustiti samo jednu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti