Genoa nadigrala Torino

Serie A, 35. kolo

Genoa nadigrala Torino

Fudbaleri Genoe u susretu 35. kola Serie A uspjeli su na domaćem terenu savladati Torino, a rezultat susreta na stadionu "Luigi Ferraris" glasio je 5:1. 

Prvi gol na utakmici viđen je u 18. minuti susreta. Strijelac za Genou bio je Falque, a vodstvo domaćeg tima trajalo je sve do 61. minute. 

Za izjednačenje Torina pobrinuo se El Kaddouri u 61. minuti, da bi osam minuta kasnije za Genou pogodio Costa. U samom finišu drugog poluvremena Bertolacci i Pavoletti uspjeli su povisiti prednost , a konačnih 5:1 postavio je Costa. 

Genoa nakon današnjeg trijumfa zauzima sedmu poziciju u italijanskom prvenstvu, dok je Torino na devetoj poziciji. 

Serie A, 35. kolo:

Genoa - Torino 5:1 (Falque 18., Costa 69. 90., Bertolacci 87. Pavoletti 90. / El Kaddouri 61.) 

Potražite više informacija na temu Serie A:


Tino Costa 2_1 _ Genoa - Torino 11.05.2015 HD by FootGermany

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.